Posted on

Je kent het wel: kruimels, papiertjes, lege flesjes en muntgeld. Alles ligt verspreid door je auto en er lijkt geen eind aan te komen. Dan ruim je het op, maar na twee weken lijkt het weer net zo erg te zijn. Hoe houd je je auto nou echt netjes?

Leg een zakje neer voor troep

Het hebben van afval in de auto is eigenlijk onvermijdelijk. Het is ook niet erg, maar ruim het wel op tijd op. Bijvoorbeeld met een plastic zak of vuilniszak. Leg of hang die ergens in de auto, en stop al het afval meteen daar in. Zodra er wat afval in de zak zit, leeg je hem of leg je een nieuwe neer.

Houd altijd natte doekjes in de auto

De auto is vaak een plek waar je dingen eet of drinkt. Soms komt het natuurlijk voor dat je iets morst. Dat is niet erg, zolang je het maar direct schoon maakt. Dan moet je wel doekjes bij de hand hebben. Leg dus ergens in de auto een pakje met natte doekjes zodat je, als je iets knoeit, je het meteen op kan ruimen. En het vieze doekje doen we in de plastic zak 😉

Neem altijd wat mee naar binnen

Ben je thuis aangekomen? Neem iets wat in de auto ligt mee naar binnen, of dat nou geld is, schoenen, een jas of tas. Als je het er in de eerste instantie mee naartoe neemt, moet het ook weer terug. Denk bij jezelf zo, als ik het nu niet doe gebeurt het nooit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *