Posted on

Wil je graag in een luxe auto rijden? Een voertuig kopen is dan vaak niet mogelijk vanwege de hoge aankoopkosten. In plaats daarvan kun je beter een auto leasen. Je kunt hierbij kiezen voor een gloednieuw model, maar ook het leasen van een occasion behoort tot de mogelijkheden. In dit artikel noemen we in ieder geval de beste leaseauto’s van 2023, bepaal zelf of je ze als nieuw of tweedehands variant wilt leasen.

Volvo XC40
Volvo is een van de populairste merken ter wereld, wat onder meer te maken heeft met de veiligheid van de auto’s van deze fabrikant. Bij een gebruikte occasion leasen is het dan ook altijd een goed idee om te kiezen voor een model van Volvo. We raden zelf absoluut de XC40 aan, wat een chique SUV is. Het is bovendien de goedkoopste auto van het bedrijf, wat je ook terugziet in de leaseprijs.

BMW 4 Serie
Je rijdt absoluut in een luxe auto als je ervoor kiest om de BMW 4 Serie te leasen. Dit is een gespierde tweedeurs coupéversie met vier zitplaatsen. Door de grote grille aan de voorkant maakt de 4 Serie veel indruk, wat ook zeker voor de kwaliteit geldt. Bij het leasen van een BMW 4 Serie kun je zowel voor een diesel- als een benzinemotor kiezen. Ook is het soms mogelijk om zelf het interieur te bepalen.

Peugeot 3008
Peugeot is er met de 3008 in geslaagd om een opvallende en fantastische SUV op de markt te brengen. Dit model ziet er niet alleen geweldig uit, maar biedt ook nog eens veel ruimte voor je gezin. Bovendien rijdt de Peugeot 3008 goed en niet al te duur, vooral als je deze auto als tweedehands leaset via www.privateleaseused.nl. Je geniet dan bovendien van een zuinige motor, waardoor je dus ook nog eens geld bespaart als je gebruik maakt van de Peugeot 3008.

Volkswagen ID.4
VW heeft met de ID.4 de eerste volledig elektrische SUV van dit merk op de markt gebracht. Dit model lijkt echter flink op de ID.3, al is de Volkswagen ID.4 wel groter en functioneler. Desondanks is het interieur nog steeds ingetogen en minimalistisch. Zo vind je aan de binnenkant van de ID.4 weinig knoppen, terwijl deze auto ook nog eens een krachtige en soepel elektrische aandrijflijn bevat. Daarnaast zit er in deze auto van VW veel ruimte voor mensen, ook niet onbelangrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *