Posted on

Soms ben je onderweg in de auto en denk je ‘oh ja, had ik dat nu maar bij me’. Elke keer neem je je dan voor om het voortaan in de auto te laten liggen, maar eigenlijk vergeet je dat altijd. Het is slim om bepaalde dingen altijd in de auto te houden, omdat ze altijd wel van pas komen.

1: Muntgeld

Wil je een ritje door de wasstraat maken, een broodje op het tankstation halen of een paar kleine boodschappen doen? Als je muntgeld in de auto hebt liggen, kun je zulke onverwachte dingen altijd betalen. Gebruik bijvoorbeeld een klein bakje of portemonneetje en leg die op een veilige plek.

2: Kauwgom/pepermunt

Het is altijd fijn om je tussendoor even op te frissen. Heb je bijvoorbeeld een afspraak of ga je naar iemand toe? Wel zo fijn om iets van kauwgom of pepermunt in je mond te nemen.

3: Deo en parfum

Naast dat je adem goed ruikt, is het fijn als de rest ook goed ruikt. Tussendoor is het lekker om even deodorant of parfum op te spuiten. Vooral voor je eigen gevoel is dat erg fijn.

4: Een jas

Je hebt vast wel eens in de auto gezeten om er op plaats van bestemming achter te komen dat het buiten regent. En laat je nou net geen jas aan hebben. Maar gelukkig ben je hier op voorbereid: je haalt je jas uit de kofferbak en je bent ready to go.

 

blog gesponsord door:

Automotive4u

Auto Nieuws Nederland

Taxi Breda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *