Posted on

Ben je van plan om een auto te leasen voor je bedrijf? Dan is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de verschillende mogelijkheden en voorwaarden. Gelukkig is er Leasewijzer, een platform dat advies en informatie biedt voor toekomstige leasers. In dit blogartikel zullen we meer vertellen over dit handige platform en hoe het jou kan helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw zakelijke occasion lease.

Wat is Leasewijzer?

Leasewijzer is een onafhankelijk platform dat is opgericht door XLLease, een leasemaatschappij gespecialiseerd in zakelijke lease. Het doel van Leasewijzer is om toekomstige leasers te voorzien van objectieve informatie en advies over verschillende leasevormen, zoals zakelijke occasion lease. Het platform is bedoeld voor zowel startende ondernemers als ervaren bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe leaseauto.

Advies op maat

Een van de voordelen van Leasewijzer is dat je persoonlijk advies op maat kunt krijgen. Door middel van een online vragenlijst wordt er gekeken naar jouw specifieke situatie en wensen. Vervolgens ontvang je een advies op maat, waarbij rekening wordt gehouden met factoren zoals de grootte van je bedrijf, het aantal kilometers dat je verwacht te rijden en je budget. Zo weet je zeker dat je een leasecontract afsluit dat past bij jouw bedrijf en situatie.

Meer dan alleen informatie

Naast het bieden van informatie en advies, heeft Leasewijzer ook een uitgebreid aanbod aan leaseauto's. Zo kun je op het platform terecht voor zowel nieuwe als tweedehands auto's, waaronder zakelijke occasion lease. Het voordeel hiervan is dat je kunt kiezen uit een ruim aanbod van verschillende merken en modellen, waardoor er altijd wel een auto is die past bij jouw wensen en budget.

Daarnaast biedt Leasewijzer ook de mogelijkheid om je huidige leasecontract te laten checken. Zo kun je erachter komen of je nog wel de beste deal hebt en of er mogelijkheden zijn om te besparen op je maandelijkse kosten. Dit kan vooral interessant zijn voor bedrijven die al langer leasen en wellicht niet meer op de hoogte zijn van de huidige markt.

Maak de juiste keuze met Leasewijzer

Of je nu een startende ondernemer bent of al jarenlang leaset, Leasewijzer is een handig platform dat je kan helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw zakelijke occasion lease. Door de objectieve informatie en persoonlijke adviezen weet je zeker dat je een leasecontract afsluit dat past bij jouw bedrijf en situatie. Neem dus zeker een kijkje op Leasewijzer voordat je een leasecontract afsluit.