Posted on

Hybride auto's zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, vooral in de zakelijke wereld. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel bedrijven kiezen voor een zakelijke shortlease van een hybride auto. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van zo'n hybride leaseauto en hoe kun je er optimaal van profiteren? In deze blog geven we je een aantal handige 'hybride hacks'.

Efficiënter rijden met een hybride auto

Een van de grootste voordelen van een hybride auto is dat je efficiënter kunt rijden. Dit komt doordat een hybride auto zowel op brandstof als op elektriciteit kan rijden. Hierdoor verbruik je minder brandstof en stoot je minder CO2 uit. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Doordat je minder brandstof verbruikt, bespaar je namelijk op je brandstofkosten. Bovendien zijn hybride auto's vaak ook nog eens zuiniger in onderhoud, waardoor je ook hierop kunt besparen.

Flexibiliteit met zakelijke shortlease

Een ander voordeel van een hybride leaseauto is de flexibiliteit die het biedt. Met een zakelijke shortlease kun je namelijk voor een kortere periode een auto leasen, bijvoorbeeld voor een project of tijdelijke werknemer. Dit is ideaal voor bedrijven die snel willen kunnen schakelen en niet voor lange tijd aan een leasecontract willen vastzitten. Bovendien kun je met shortlease ook gemakkelijk wisselen van auto, bijvoorbeeld als je behoefte hebt aan een grotere of kleinere auto. Zo kun je altijd de perfecte auto kiezen voor jouw specifieke situatie.

Hybride hacks: bespaar nog meer

Naast de voordelen die een hybride auto en zakelijke shortlease bieden, zijn er ook nog een aantal 'hybride hacks' waarmee je nog meer kunt besparen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de vele laadpalen die tegenwoordig beschikbaar zijn. Hiermee kun je je hybride auto gemakkelijk en goedkoop opladen, waardoor je nog minder brandstof verbruikt. Ook kun je ervoor kiezen om je hybride auto voornamelijk in de elektrische modus te rijden, bijvoorbeeld in de stad of tijdens rustige ritten. Zo verbruik je nog minder brandstof en bespaar je nog meer op je kosten.

Kortom, met een hybride leaseauto van supershortlease kun je op verschillende manieren besparen en profiteren. Of je nu kiest voor een zakelijke shortlease of voor een langere leaseperiode, met een hybride auto ben je altijd efficiënt en flexibel onderweg. Dus waar wacht je nog op? Ontdek zelf de voordelen van een hybride auto en maak gebruik van onze 'hybride hacks' om nog meer te besparen.