Posted on

Je hebt net een nieuwe auto gekocht waar je enorm trots en zuinig op bent. Vandaag mag je er voor de eerste keer mee naar je werk rijden. In de spits. Op een ontzettend drukke maandagmorgen. En ineens….boem! De chauffeur achter je zat even niet op te letten en rijdt zomaar tegen jouw stilstaande auto aan.

Daar gaat je dure auto

Het is ieders ergste nachtmerrie om zo snel al een kras of een deuk in je nieuwe auto te krijgen. Helemaal als dit komt door een botsing en je jouw auto meteen een tijd kwijt bent omdat deze weer gemaakt moet worden. Financieel is het natuurlijk verzekeringswerk, maar het blijft zuur om jouw nieuwe auto, waar je al je spaargeld aan hebt besteedt, in één onoplettend moment in een deuk gereden te zien worden. Daar gaat je moment om te showen met je nieuwe wagen.

Tijdelijke auto

Hoe kom je nu de komende weken naar je werk? Daar heb je een tijdelijke auto voor nodig. En dan het liefste eentje die net zo mooi en luxe is als jouw nieuwe auto was. Dat kan! Met shortlease is het mogelijk om tijdelijk in een auto naar keuze te rijden. Vaak kan dit al vanaf 1 maand per keer. Ideaal dus als je tijdelijk op zoek bent naar een andere auto.

Ook voor de business mensen

Ben je een zakelijke rijder en heb je jouw auto nodig als visitekaartje, ook dan is shortlease een enorme uitkomst. Jij rijdt in de mooiste auto’s en hoeft je geen zorgen te maken als het een keer mis gaat bij een botsing. Ook de keuringen van je auto worden allemaal voor je verzorgd. Eenvoudig en zonder gedoe.

Is het voor jou belangrijk om een bestelbusje te hebben voor het uitvoeren van je werkzaamheden? Ook daar is voldoende aanbod voor. Simpel zoeken op internet naar het busje dat past bij jou en binnen no-time kun je weer op weg naar jouw klanten.

Ervaar de nieuwe manier van autorijden

Leasen van een auto is niet meer alleen beschikbaar voor de rijke zakenlieden. Omdat je tegenwoordig al kunt leasen vanaf 1 maand is het voor iedereen een goed alternatief ten opzichte van het kopen van een auto. Maar bereid je wel goed voor en lees voordat je de overeenkomst aangaat goed alle voorwaarden die eraan gesteld worden. Zo weet je precies wat je rechten en plichten zijn als het gaat om de lease auto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *