Posted on

We kunnen er niet omheen: de elektrische auto duikt steeds vaker op in het straatbeeld. En terecht, er zijn immers tal van voordelen aan verbonden. Bent u aan het overwegen om over te stappen of wenst u nog verder overtuigd te worden? Lees dan zeker verder.

Een mooie besparing
Wist u dat elektrisch opladen veel goedkoper is dan tanken met benzine of diesel? Waar u aan de pomp vandaag de dag algauw 1.60 euro per liter betaald, zal dit bedrag beduidend lager liggen als u voor een oplaadbare auto kiest. Voor mensen die beschikken over zonnepanelen zal dit bedrag nog lager zijn. Bovenstaande in combinatie met een lagere verkeersbelasting en tal van subsidies zorgen ervoor dat u zich veel goedkoper zal kunnen verplaatsen. Veel mensen schrikken in eerste instantie vaak van de kostprijs, maar die verdient zichzelf in een mum van tijd terug.

Een milieuvriendelijk alternatief
Het milieu, een hot item vandaag de dag. Ook hier speelt de elektrische auto perfect op in. Er worden geen uitlaatgassen of CO2-waarden uitgestoten waardoor u bijdraagt aan een schoner milieu ondanks het feit dat u misschien wel veel de weg op bent.
Uw nieuwe wagen heeft minder onderhoud nodig en is minder vatbaar voor slijtage wat ook de duurzaamheid ten goede komt. Een lagere productie betekent immers een lagere belasting voor het milieu.

In alle stilte
Met een elektrische auto rijden, is rijden in alle stilte. Geen last meer van brullende motoren die een overlast kunnen betekenen voor omwonenden en andere weggebruikers. Met een geïntegreerd audiosysteem laat de auto wel nog toe dat andere, en zeker zwakke, weggebruikers u opmerken.
Bent u een vroege vogel of een late werker? Uw buren zullen u zeker en vast dankbaar zijn.

Nooit meer een lege tank
Wanneer u er een gewoonte van maakt uw auto dagelijks thuis of op het werk op te laden, kan u steeds met een volle batterij vertrekken en hoeft u niet te vrezen dat u onderweg stil komt te staan. Het kijken naar de brandstofmeter behoort voorgoed tot het verleden en u kan met een gerust hart de weg op.

Keuze in overvloed
Bij de opkomst van de elektrische auto’s was de keuze voor de consument eerder beperkt waardoor veel mensen hun gading niet vonden in het aanbod. Tegenwoordig bieden zo goed als alle merken elektrische auto’s aan in diverse uitvoeringen en binnen verschillende budgetten. Gegarandeerd is er ook een auto naar uw wensen beschikbaar.De levensduur van de accu’s is er de laatste jaren sterk op vooruitgegaan waardoor voor steeds meer gebruikers de elektrische auto een waardig alternatief is.

Een elektrische auto leasen biedt u zoveel voordelen dat het zeker en vast het overwegen waard is. U bespaart een mooi bedrag, u draagt bij aan een schoner milieu en u heeft de keuze uit tal van mooie en klassevolle auto’s. Redenen genoeg dus om mee te gaan in het verhaal van de elektrische auto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *